Juli, de maand van OUTDOOR DRESSUUR VRIES. De afgelopen jaren organiseerden wij het outdoor concours op het supermooie evenemententerrein aan de Veenweg in Vries. Dit jaar moesten wij helaas verkassen naar een alternatieve locatie.
“Helaas” omdat wij altijd met veel plezier de wedstrijd op het evenemententerrein organiseren, maar wat ook een geluk dat we bij PSC Jan Dolfing terecht konden en daarmee alle deelnemers de gelegenheid hebben kunnen geven te starten op deze datum.
Hopelijk zullen we volgend jaar weer een mooie wedstrijd op het evenemententerrein kunnen organiseren. Zet 5 juli 2020 vast in je agenda, en zorg voor een tijdige opgave! Hieronder de uitslagen van onze leden op de wedstrijd, en nog meer!

Foto’s OUTDOOR DRESSUUR VRIES

Vries, 7 juli

B dressuur     – Kimberley Klever met haar Joule van de Nieuwendijkhoeve scoort 2 maal winst en een derde prijs.
– Een winstpunt voor Marieke Pothof en Cato.
L1 dressuur    – Danielle Sleebos stuurt haar Royal G naar winst.
L2 dressuur   – De ervaren Tessa Harms rijdt Easy Beezy naar 3 winst en een 1e en 2e prijs.
M2 dressuur  – Een eerste prijs voor Marieke Vijver en Gangnam Style V
Z1 dressuur    – Daniella Vermeij, Stephanie Langbroek en Annette Burgersdijk halen allen winst in deze klasse. Daniella Vermeij weet zelfs de eerste    en de 2e prijs mee naar huis te nemen!

 

Leek, 6 en 7 juli

Trieneke de Jager heeft met haar paard Bordewijk (Groninger) meegereden in de samengestelde menwedstrijd en heeft daar in de L een 2e prijs gehaald.

 

Gieterveen, 20 juli

Trieneke de Jager is met haar paard Bordewijk tijdens de Oostermoerfeesten 2e geworden in de B dressuur, mennen!

 

Gieterveen, 24 juli

Tessa Harms heeft in het springen een 1e en een 8e prijs gehaald met haar paard Eazy Beazy en is beide parcoursen foutloos rond gekomen!

 

NB 1: op 24 november vindt onze indoor dit jaar plaats!

NB 2: wil je jouw gegevens op onze site terug vinden? Mail dan je locatie, punten, naam paard, klasse, etc door, klik hier.