Wil jij ook je resultaten hier terug zien? Geef je wedstrijd gegevens aan ons door! Mail je naam, naam van je paard, in welke klasse je gereden hebt en wat je punten/ prijzen waren en waar je gestart bent naar notuliste@ndrjv.nl of klik hier. 

26 juni

Stephanie Langbroek wist twee keer oranje te scoren in Noord – Sleen in de klasse Z1; haar debuut met Mayk! Wauw.

22 juni

Op het evenemententerrein in Vries organiseerde PSV Noordenveld een supermooie wedstrijd. De zon straalde en er was geen wolkje aan de lucht. Toch een fikse lintjes – en winstpuntenregen werd veroorzaakt door onze leden; Kimberley Klever (B), Marieke Pothof (B), Marieke Vijver (M2) en Daphne Kruit (M2)!

16 juni

Hinkelina Goris heeft in Annen twee winstpunten gereden in de M2.

13 juni

Kimberley Klever heeft haar debuut met haar paard Joule gemaakt. Ze reed twee mooie winstpunten.

9 juni

Bryce de Groot is weer verschenen in de springring, daar heeft ze een foutloze ronde gereden en verdiende daarmee een mooie 6e plaats in Eext.