Geef je uitslag snel aan ons door! Dan kom je ook op deze site te staan. Klik hier of mail naar notuliste@ndrjv.nl.

30 mei

  • Marieke Vijver heeft met haar paard Geaugau in Roden in de M1 mee gereden bij het Hemelvaartconcours en daar werd ze 4e en haalde een winstpunt.
  • Tessa Harms nam één winstpunt mee naar huis vanuit Roden met haar paard Eazy Beazy in de L2.

29 mei

Daphne Kruit is in Noord Sleen aan de start verschenen met Eikhof Mister Big in de M1 en daar heeft ze met 180 en 193,5 punten tweemaal een 1e plaats gereden in de M1. Top prestatie wederom!

26 mei

  • Tessa Harms heeft met haar paard Eazy Beazy een BB parcours gesprongen in Vries bij Polarfurst en ze is twee maal gestart in de L2. Daar heeft ze 205 en 197 punten gereden en kreeg een 1e en een 2e prijs mee naar huis.
  • Marieke Vijver reed met Geagau bij Polarfust in Vries mee in de klasse M1 en haalde daar een 1e prijs en nam 3 winstpunten (in totaal) mee naar huis.
  • Rowin Sober heeft twee keurige winstpunten en een 4e plek mee naar huis genomen in Vries waar zij met haar paard No Way Z reed in de L1.
  • Daphne Kruit haalde een winstpunt met haar pony Eikhof Mister Big in de M1 in Vries. En ze behaalde daarmee een 3e plaats. Ook heeft ze dit weekend in Hooghalen gereden, daar werd ze tweemaal 1e en haalde 188,5 en 190 punten in de M1.

18 mei

Tessa Harms heeft haar debuut in de L2 fantastisch neergezet, ze is tweemaal 1e geworden met 207 en 208 punten! Ze reed met haar paard Eazy Beazy.

12 mei:

  • Bryce de Groot is in Hooghalen aan de start verschenen waar zij zowel een dressuur proef als ook een spring parcours reed. Bij het springen reed ze foutloos en heeft ze een 2e plek gekregen!
  • Lydia Attema reed in Gieterveen mee in de B dressuur en heeft daar een eerste en een tweede plek behaald.

11 mei:

Tessa Harms is in Gieterveen gestart met haar paard Sjaak. Ze reed mee in de gecombineerde klasse L1/L2 en is daar tweemaal 1e geworden met 211,5 en 202,5 punten!

5 mei:

Marieke Vijver is met haar paard in Eext gestart in de M1. Daar heeft ze 194 punten gereden en kreeg daarvoor een 5e plaats. Tevens is ze 3e geworden in de andere ring met 204 punten.