Het outdoor seizoen is volop begonnen en de uitslagen komen razendsnel binnen. Input is nog steeds zeer wenselijk! Heb je een wedstrijd gereden of iets anders leuks over je paarden activiteiten te melden? Geef dit dan door via secretaris@ndrjv.nl zodat wij dit op onze site kunnen melden in de nieuwsrubriek!

anne

Bronneger, 7 mei
Samengesteld mennen – Ja, laat dat mennen maar aan Trieneke de Jager en Oz over. Tijdens dit debuut haalde zij 65% in de dressuur, en een winstpunt in de vaardigheid.

 

Vries, 13 en 14 mei
B dressuur pony’s         – Nog maar net lid geworen en meteen al aan de start met de bloedmooie en zeer veelzijdige Eikhof Mister Big is Daphne Kruit. Meteen 3 winstpunten rijker én een 4e prijs.
B dressuur paarden 13 – Demi Slager en Trista nemen in deze klasse een mooi winstpunt mee naar huis. Top!
L2 dressuur paarden    – Nina Kroeze scoort dik met haar Tygo nakomeling Connection H, 214 en 193.5 en een 3e en 2e plaats.
B dressuur paarden 14 – Bauwien Walstra – van Koningsveld en Margot de Loof halen samen een berg winstpunten in deze klasse. Ook neemt Bauwien nog 2 linten mee naar huis.
L2 dressuur paarden    – Anouk Venema haalt maar liefst 3 winstpunten in de L2.
L1 dressuur paarden     – Tessa Harms en Harvey rijden ook 3 winstpunten bij elkaar en gaan er met een oranje lint vandoor.
M2 dressuur paarden   – Hier 2 winstpunten voor Isabella Hornhuis – Kummerlen en Equisabella’s Heredero!
M1 dressuur paarden   – Een winstpunt voor Carolina van der Laan – Delhaas met haar Beatrijs.

Roden, 25 mei
L1 dressuur paarden    – Tessa Harms en Harvey scoren weer! 3 winst in totaal en een 1e plaats.
L2 dressuur paarden   – Suzanne Bos is na een lange stop weer terug in de ring, en dat zal men merken! 2 dikke winstpunten en een 6e prijs. Een fantastische come – back.

Onnen, 28 mei
L1 dressuur paarden    – De jonge Amara – Minka schittert in de baan met Lydia Attema en loopt goed genoeg voor 2 winstpunten.
M2 dressuur paarden  – Isabella Hornuis – Kummelen schittert in de baan en haalt 202.5 en 186.5 en in de 1e proef een 2e prijs.
Z2 dressuur paarden    – Jennie Wolthuis en Tamar Utopia zijn even uit beeld geweest in de sport. De concurrentie kan zich de borst weer nat maken want dit super team is terug! 206 punten dus een mooie winstpunt.