In de overgangsmaand april wordt er, naast nog een enkele indoor wedstrijd, al druk outdoor gereden. De kalkoenen kunnen weer uit het vet. Hoefsmeden ervaren topdrukte! Altijd toch weer heerlijk om naar buiten te gaan; frisse paarden en vrolijke ruiters. Wij wensen iedereen een sportief outdoor seizoen toe!

Outdoor poster 2017

Appelscha, 1 april
M1 dressuur                    – Een winstpunt in deze klasse voor Veerle Rijntjes en Startligt van de Esweide.

Tolbert, 8 en 9 april
L1 dressuur                     – Zou het afgesproken werk zijn? Met een gelijk punten aantal in omgekeerde volgorde wisten Tessa Harms én Marieke Vijver beide een prijs te halen met hun 5 jarige paarden Harvey en Hammertime. Marieke met 189 en 186 en Tessa met 186 en 189 punten.

L2 dressuur                   – Nina Kroeze winst met Connection H.

Tolbert, 29 en 30 april
L1 dressuur                   – Tessa Harms en Harvey blijken absoluut een constante factor! Weer een winstpunt en een prijs in Tolbert.