Je zou verwachten met die prachtige dagen deze maand dat onze leden voornamelijk met de voetjes omhoog de terrassen in Noord Drenthe onveilig maken. Niets in minder waar! Zij trainen tot ze een ons wegen, in de ochtend vroeg of in de avond laat om zo toch steeds weer flitsend aan de start van verschillende disciplines te kunnen verschijnen! Respect!

 

Michelle Dijkman

’t Zandt, 2 juni
Mennen                             – Irene Timens en Chip scoren 184.5 en 191 punten en ook nog een 3e prijs.
Uithuizermeeden, 6 juni
Mennen                            – weer top resultaten voor Irene en Chip. 196.5 en 189 punten en 2 rode linten. Zij presteerden het hier om als enige van de avond foutloos de vaardigheid te rijden. Daarom ook nog een 1e prijs.
Lunteren, 9 juni
M1 dressuur                     – 2 keer een derde prijs met 191 en 196 punten voor Daniella Vermeij en Rinze. Deze wedstrijd was een selectie voor de Nederlandse kampioenschappen Friese paarden.
’t Zand, 9 juni
Z1 dressuur                       – dat de Friezen van onze leden het super doen dat bewijst Leonie Rijnberg in de klasse Z1 met haar Pedro. 2 winst en een 6e prijs voor deze combinatie.
Vries, 10 juni
Mennen                            – Chip deed er een schepje bovenop en haalde deze wedstrijd in beide proeven meer dan 190 punten, namelijk: 192 en 193.5. Altijd prijs met deze combinatie, in de vaardigheid een 2e prijs!
Tolbert, 16 juni
Z1 dressuur                      – winst voor Leonie Rijnberg en Pedro in Tolbert, en ook nog een 7e plaats, klasse!
Vorden, 23 juni
M1 dressuur                     – wederom een selectiewedstrijd voor de Friese paarden waar Daniella haar Rinze weer super door de baan reed naar een 3e en 1e prijs met resp. 199 en punten.