Naast heel veel leuke en goede hippische prestaties van leden in de maand oktober was dit ook de maand waarin wij een super geslaagde clinic dag organiseerden o.l.v. Ingeborg Klooster. De dag leverde heel veel positieve reacties op van leden, allen heel erg bedankt voor jullie enthousiaste deelname, Ingeborg voor deze lange les-dag en niet te vergeten de inzet van onze super vrijwilliger Bram Wiersma en fotograaf Kor Bakker.

 

foto site 3 foto site

 

 

 

 

 

 

Zie voor foto’s van de clinic de site van Kor Bakker.

 

Assen, 30 september & 1 oktober
L1 dressuur paarden     – maar liefst 3 winstpunten voor Klaaske de Boer met haar zelf gefokte paard Ici Madame.

Norg, 13 t/m 15 oktober
M2 dressuur paarden   – met Siebe P. 2 winstpunten voor Bauwien Walstra van Koningsveld
M1 dressuur paarden   – vaste prik voor Tessa Harms, winst met Harvey R.
L1 dressuur paarden    – zeer goede vertegenwoordiging in deze klasse door Nienke de Wolff, Chantal Wieringa en Klaaske de Boer; samen goed voor 6 punten en een derde prijs voor Nienke met haar Dutch Elliot.