hindernis

Voor de vijfde keer in de geschiedenis werd het Outdoor Dressuur Vries gehouden op het evenemententerrein in Vries. Met wat minder deelname dan voorgaande jaren toch een geslaagde dag, in de ochtend 6 volle ringen BB t/m M2 en in de middag 2 ringen voor alle Z klassen. De weersomstandigheden waren uitmuntend en er heerste rust op het terrein.
Naast de gebruikelijke geldprijzen per rubriek werden er deze wedstrijd ook extra prijzen weg gegeven door sponsors Femke Postma Osteopathie en GM de Montar.  De dagwinnaar heeft van deze sponsors een extra prijs gekregen, namelijk Karlijn van Vugt met het hoogste puntenaantal van de dag. Ook Marianne Been scoorde heel hoog, het hoogste percentage over 2 proeven namelijk 69.59% en krijgt van de N.D.R.J.V. een statiedeken aangeboden.

Linten

Linten

De organisatie is erg tevreden over de wedstrijddag en alle voorbereidingen. Dat niet alles altijd goed gaat is dit jaar gebleken, maar hier leren wij met plezier van en zorgt ervoor dat we scherp blijven met zijn allen!

 

 

 

 

 

 
Er waren vele andere sponsors die ons hebben geholpen deze wedstrijd te organiseren, eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het zonder hen niet meer mogelijk is een dergelijke wedstrijd te organiseren. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze geweldige vrijwilligers pool en juryleden. Heel erg bedankt allemaal, op naar 2018 wat ons betreft! Wij hebben een voorlopige datum geprikt op 8 juli 2018, uiteraard in afwachting van goedkeuring in de kring en regio.

Femke Postma deed tijdens Outdoor Dressuur Vries gratis mini checks!

Femke Postma deed tijdens Outdoor Dressuur Vries gratis mini checks!

Uitslagen.

Publicaties: Vries.nu, Vriezer Post/pagina 13.

 

 

SPONSORS

– Research Drive
– DAP Vries
– Fizom Noord
– Frontriem Design
– Horse Boutique
– Fletcher hotel Zeegse
– Equisabella “Coaching, Training en Therapie ”
– Hornhuis Makelaardij
– Regiobank
– Subway
– Boon en Pijlman
– Noviol Noord
– DeWolff Vaultinghorses
– Thomashuis Tynaarlo
– Onder de Linden Vries
– Scenarius
– Serpentijn
– Femke Postma Osteopathie
– GM de Montar