De maand februari staat natuurlijk ieder jaar weer in het teken van de regiokampioenschappen. Daarnaast worden er ook veel gewone wedstrijden gereden. Hier weer een greep uit de behaalde punten en prijzen van onze leden. Ga zo door allemaal!

Tessa Harms en Harvey

Tessa Harms en Harvey

Siegerswoude, 5 februari
L1 dressuur                                   – Anouk Venema een derde plaats met 182.5 punten!

Vries, 5 februari
B dressuur                                     – Een goede vertegenwoordiging van de NDRJV in de klasse B. Nienke de Wolff 2 winstpunten met Dutch Elliot en Marieke Vijver 3 winstpunten en een oranje en wit lint met Hammertime.
L1 dressuur                                   – Tessa Harms met haar jonge Harvey scoort een 1e en een 2e prijs.

Norg, 11 en 12 februari
B dressuur                                    – Lydia Attema en Imara – Minka 2 winstpunten en een tweede prijs.
L1 dressuur                                  – 2 winstpunten en een eerste prijs voor Tessa Harms en Harvey.
L2 dressuur                                  – Ricette van Ooijen op Puk haalt 2 winstpunten.

Groningen, 25 februari
B dressuur                                    – Marieke Vijver en de bonte Hammertime rijden 2 proeven goed voor 2 winstpunten en een derde                                                           prijs