Op 27 november organiseerde de N.D.R.J.V weer een indoor dressuurwedstrijd voor paarden. Aangezien de vorige wedstrijd bij PSC Jan Dolfing prima beviel heeft het bestuur besloten hier nogmaals een wedstrijd te organiseren. De wedstrijd werd gesponsord door EPPLEJECK waardoor vele prijswinnaars met extra prijzen naar huis zijn gegaan. Erg leuk. Ook Sinterklaas was ons niet vergeten met presentjes in de zak, pepernoten en taaitaai. Kor Bakker was aanwezig om foto’s te maken wat wij zeer waarderen, bedankt! Het bestuur heeft van de wedstrijd genoten, wij hopen de deelnemers weer terug te zien op onze volgende wedstrijd op 19 maart 2017!

dekje-bont

 

Zuidwolde, 5 en 6 november
Z1 dressuur           – Leonie Rijnberg en Pedro WK zijn niet te stoppen in hun missie; het verzamelen van zoveel mogelijk winstpunten; 206.5 punt.

Roden, 12 en 13 november
L1 dressuur          – Nina Kroeze en Chantal Wieringa hebben in deze klasse samen 4 winstpunten gereden. Ook is er een 4e prijs naar Chantal gegaan.

Winschoten, 12 november
L mennen            – Tijdens het L debuut van Trieneke en Oz sleepten zij direct een 1e prijs in de wacht.

Naast 1e prijzen in de wacht slepen kan Oz ook een ploeg slepen!

Naast 1e prijzen in de wacht slepen kan Oz ook een ploeg slepen!

Bronneger, 12 en 13 november
B dressuur           – 189.5 voor Marieke Vijver op Hammertime op deze 1e selectiewedstrijd voor de indoorkampioenschappen.

Vries, 27 november
B dressuur           – Hammertime timmert aardig aan de weg. 195 punten en een 2e prijs met Marieke Vijver.
L1 dressuur         – Chantal Wieringa en Glenn vielen op het nippertje buiten de prijzen maar kregen wel een dikke winstpunt 187.5.
M1 dressuur       – Ook Isabella Kummerlen is met een rood lint naar huis gegaan. Samen met Heredero scoorde zij 187 punten.