Evenemententerrein aan de Veenweg in Vries

Evenemententerrein aan de Veenweg in Vries

OUTDOOR DRESSUUR VRIES 2016

Na maanden voorbereiding is het zover. De outdoorwedstrijd op 10 juli 2016, OUTDOOR DRESSUUR VRIES. Hoe vaak je ook een concours organiseert, de dagen ervoor zijn toch altijd spannend. Gaat alles zoals gehoopt? Zijn er genoeg vrijwilligers? Wisselgeld? Kloppen de startlijsten en hebben we voldoende linten… Al met al een hectische, maar hele leuke(!) periode gaat vooraf aan het concours. En wanneer je dan achteraf terug kunt kijken op zo’n zonovergoten topdag op een fantastisch terrein kunnen wij maar 1 ding concluderen: OUTDOOR DRESSUUR VRIES was een succes: op naar 2017!

DE EERSTE KEER

Voor alles is er een eerste keer. Zo besloten wij als bestuur in 2013 om ons jubileum concours ter ere van het 40 jarig bestaan van de NDRJV op het evenemententerrein in Vries te houden. Dit terrein beviel zo goed dat we op deze locatie verder zijn gegaan.
Vorig jaar besloten wij om in zee te gaan met Equiscore: de mobiele rekenkamer. Het werken met Equiscore gaf ons als bestuur lucht en vrije handen tijdens het concours. Vandaar dat wij ook dit jaar weer met plezier Equiscore hebben uitgenodigd bij ons de rekenkamer te betrekken en het werk uit onze handen te nemen.
Dit jaar was weer sprake van ‘een eerste keer’. De vereniging heeft dit jaar voor het eerst zelf de catering van de wedstrijd uitgevoerd. Wij kregen veel complimenten over de catering dus we zullen dit zeker proberen voort te zetten.

ODV 2016

Ieder jaar proberen wij zo ons concours te optimaliseren en te verbeteren. Al met al kunnen wij dit jaar met heel veel plezier terugkijken op een strak georganiseerde dag met prachtig weer. We zien jullie allemaal volgend jaar graag weer terug.

UITSLAG

Uitslagen van ons concours zijn te vinden op de website van Equiscore.

ODV 2016 1  ODV 2016 2