De maand februari staat voornamelijk in het teken van de indoor KNHS kampioenschappen Drenthe. Toch hebben veel van onze leden ook weer fanatiek mee gereden met andere wedstrijden in de omgeving. In de maand februari regende het winstpunten en ook zijn er veel mooie prijzen binnen gehaald. Iedereen gefeliciteerd!

Vries, 14 februari
B dressuur     – Marieke Vijver en Donna Darko, 196 punten en een 1e plaats
M2 dressuur  – Tessa Harms en Ferrero, 195 punten

Groningen, 20 februari
B dressuur     – Dorien Baas en Doutzen, 185 punten

Norg, 20 en 21 februari
B dressuur     – Chantal Wieringa en Glenn, 183 en 181 punten
L1 dressuur   – Isabella Kummerlen en Heredero, 2 keer 194 en 2 keer 2e prijs, erg constant
M2 dressuur – Tessa Harms en Ferrero 189 punten en 1e, de enige met een winstpunt in de hele rubriek!

Assen, 27 februari
In het mennen een super resultaat voor NDRJV lid Trieneke de Jager met haar Groninger paard The Wizard of Oz. Met een gemiddelde van 201 punten werden zij reservekampioen op de districtskampioenschappen Noord! Een topprestatie voor Trieneke en Oz die nog maar kort samen wedstrijden mennen. Gefeliciteerd!

Norg, 28 februari
M2 dressuur – Tessa Harms en Ferrero 194 punten, 2e prijs