De afgelopen weken hebben leden van de NDRJV weer mooie resultaten weten te behalen op verschillende dressuurwedstrijden.

Vries, 17 januari: 
Tijdens de voorselectie voor de Drentse Kampioenschappen B/L1 wisten Marieke Vijver met Donna Darko en Isabella Kummerlen met Heredero zich te selecteren voor de finale in Emmen. Beide met 186 punten en een 6e plaats. Ook 186 punten haalde nieuw lid Tessa Harms met haar vosruin Ferrero. Zij reed een nette proef in de klasse M1 en viel maar net buiten de prijzen. In de klasse B kwam Kim Wiering voor het eerst officieel uit met haar bonte paard Inka en scoorde direct een winstpunt! Chapeau!

Exloo, 23 januari:
In Exloo weer een winstpunt voor Tessa Harms en Ferrero in de klasse M1, 186 punten.

Bronneger, 23 januari:
Lydia Attema en haar pony Karimh hebben fijn gereden in de klasse Z1 en kregen dan ook een wintpunt.

Vinkenga, 24 januari:
Een monsterscore voor kersvers lid van de rijvereniging Veerle Rijntjes. Op de haflinger wedstrijd reed zij met haar Starlight de sterren van de hemel en werd hiervoor gewaardeerd door de jury met maar liefst 209 en 202 punten in de klasse L1. Ze mocht voor beide proeven een oranje lint in ontvangst nemen.