In de indoor dressuurcompetitie Vlagtwedde werd Marlies van Dam met Favourite Coulours van de Rheehoeve knap 4e in het totaal klassement.

Tijdens onze eigen wedstrijd op 30 november zijn er keurige punten gehaald door onze leden. Monique Bruin reed in de klasse L1 goed genoeg voor een winstpunt met Zidane Sergio. In de klasse L2 haalde ook Kim Bergsma met Djessy Diamond een winstpunt. Suzanne Bos spande in deze klasse de kroon met Wonder Boy. Ze werd eerste met maar liefst 206 punten!

Op 13 december reisde kersvers lid Cato Pater met haar paard Cocu af naar Bedum om haar debuut in de dressuur te maken. Zij kwam thuis met 2 winstpunten.

De vierde (selectie)wedstrijd van onze competitie, georganiseerd door PSV Noordenveld, werd verreden op 11 januari. Monique Bruin en Zidane Sergio reden in de klasse L1 weer een keurige winstpunt. In de klasse B plaatsen Marlies van Dam met Elzas en Marieke Vijver met Donna Darko zich voor de Drentse Kampioenschappen te Emmen met een score van resp. 191 (3e plaats) en 203 (2e plaats).