– Op 12 januari werd in Vries de voorselectie voor de Indoor Kampioenschappen dressuur van Drenthe gereden voor de klasse B en L1. Anne Boon selecteerde zich hier met Pepper voor de kampioenschappen met 191 punten en een vierde prijs in de klasse B. Ingeborg Klooster selecteerde zich tijdens de hippische week Exloo voor de kampioenschappen met Wauw shm (klasse Z1).

– Op 17 januari reed Klaaske de Boer met haar Earl Leatherdale een mooi winstpunt in de klasse L2 op het concours te Beilen.

– Tijdens de wedstrijd op manege De Oude Held op 16 februari reed Dorien Baas een winstpunt in de klasse B met Doutzen Nomia D.

– Anne Boon en Ingeborg Klooster reden de Drentse Kampioenschappen in Emmen. Beide prima resultaten.

– Onze eigen wedstrijd op de Eswal manege op 23-3 was onderdeel van onze competitie. Anne Boon en Pepper werden in de klasse B 6e met 186 punten en werden 3e in de competitie. Een klasse prestatie! In de klasse L1 eindigde Linda Luiken met Malte op een 2e plaats met maar liefst 197 punten.

– In Bedum verdiende Marieke Vijver een winstpunt samen met Feralina PQH op 5 april.