– NIC Assen – Tijdens het NIC Assen zijn een aantal van onze leden aan de start gekomen. Sophie Arends eindigde als 11de in het Z springen met haar kampioenspaard Benz. Tijdens het afsluitende dressuurgala reed Ingeborg Klooster met Hoppe van de Demrostables een prachtige kür op muziek op Grand Prix niveau met haar paard waarvoor zij werd beloond met maar liefst 71,25%.
– Vries 20 oktober – Tijdens de wedstrijd van PSV Noordenveld op 20 oktober hebben onze leden weer een aantal mooie winstpunten gehaald. Anne Boon met haar paard Pepper haalde in de klasse B een keurig puntenaantal van 183. Ook in de klasse L1 werd onze vereniging netjes vertegenwoordigd door Kim Bergsma met haar Djessy v Diamond. Zij haalde een keurig winstpunt.
– MacRider Cup – Tijdens de halve finales van de Macrider Cup selecteerde Ingeborg Klooster zich in de klasse L en de klasse ZZZ voor de grote finale in november. Als coach koos zij voor Aat van Essen. Vanaf 18 november is er Macrider live te volgen op www.macrideronline.com. De finale is tevens online te zien op deze site. De finale wordt gereden op de Sunrise Stables te Assen op 23 november.