In 2013 vierde de NDRJV haar 40-jarig jubileum. Natuurlijk moest dit groots gevierd worden. Op 6 juli hebben wij daarom met leden, ‘oud’-leden, oud-bestuursleden, vrijwilligers en het bestuur van PSV Noordenveld gebarbecued op het evenemententerrein in Vries.

Na ontvangst van alle gasten zijn we van start gegaan met het uitreiken van een bronzen KNHS ere-speld aan Stella van der Meijs en Henk Timmer. Dit voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Ook hebben wij Henk Timmer uitgeroepen tot erelid.

 

Na dit officiële gedeelte hebben we met zijn allen heerlijk gegeten. De barbecue werd verzorgd door Freerk Albertema Partyservice. Het weer was fantastisch en de temperatuur was ook zeer goed waardoor het mede een groot succes was.

De volgende dag was het bestuur, samen met enkele vrijwilligers, al op tijd aanwezig op het evenemententerrein. Het beloofde een prachtige dag te worden en iedereen was dan ook goed gehumeurd. Na het een en ander te hebben opgebouwd kwamen de eerste juryleden al aan. Ook de eerste deelnemers kwamen zich al melden. Gelukkig hadden wij een hoefsmid stand–by want een van de eerste starters had een paard met een missend ijzer.

Toen alles liep ging de dag eigenlijk heel snel voorbij. Het was voor ons voor het eerst dat we zo’n groot concours organiseerden. Op een aantal haperingetjes na verliep de dag vlekkeloos en we mogen dan ook terugkijken op een fantastische dag. Wij danken onze sponsoren voor hun steun, onze vrijwilligers en juryleden voor hun inzet en alle deelnemers voor het meedoen. Op naar volgend jaar!