Op 2 maart ging Jessica Mom er met het oranje lint vandoor in Assen. Zij troefde alle deelnemers in de klasse L2 af met Diego BM en kreeg van de jury 214 punten.

10 maart hebben wij de laatste indoor van het seizoen georganiseerd in Vries. Linda Luiken nam op deze thuiswedstrijd het rode lint mee in de klasse L1. Zij kreeg van de jury 189 punten voor een nette proef met Malte.

Op Indoor Tolbert werd geweldig gescoord door Jessica Mom met Diego BM. Zij won de klasse L2 met maar liefst 215 punten.
In de klasse L1 haalde Kim Wismans een keurige score met haar Cashdoorn van 185 punten.

Op 31 maart reed Anne Boon met haar Haflinger Pepper haar eerste officiele dressuurwedstrijd in Gersloot. Zij haalden direct twee winstpunten wat natuurlijk een hele nette prestatie is. Ze waren super tevreden met het resultaat van 180 en 181 punten.