Op zondag 25 vond onze jaarlijkse indoor plaats in Assen. Hierbij de uitslagen van onze leden:

Klasse B: Anna Rook is 7e geworden met Dunky.

Klasse L1: Arina Nijssen is 1e geworden met Ulkje en Klaaske de Boer is 2e geworden met Jolie-Madame.

Klasse M2: Daniella Vermeij is 3e geworden met Rinze van Oostenburg.

In de andere klasses reden geen leden van ons mee.

DAGWINNARES NICOLE DE LEEUW mag deze dag afsluiten met het hoogste % over alle klassen. Zij heeft een waardebon ontvangen van sponsor Horse-Connection. Gefeliciteerd!

Rosan Stokker super gefeliciteerd met je gewonnen statiedeken aangeboden door STAL DE SEMS/PETER ZIEL AGRARISCHE DIENSTVERLENING! Veel plezier ermee.

De gratis start is gewonnen door Kiki Oosthoek. De zadelhoes met bijpassende beugelhoezen zijn gewonnen door Sanne Slothouwer. Deze werden gesponsord door ‘Karla’s home made zadelhoezen’.

We willen vooral alle vrijwilligers die dit weekend hebben geholpen hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet. We kunnen niet zonder jullie!

Tevens willen we onze sponsor Van der Luit Catering bedanken. Het heeft de prijsuitreikingen smakelijk verrijkt!

Op zaterdag 24 november vond een selectie wedstrijd voor de Z plaats in de Sunrise Stables in Assen. Deze wedstrijd werd georganiseerd door de NDRJV.

Irene Timens heeft 18 november 2 winstpunten gereden met Chip in het L. Ze is in Winschoten gestart.

Daniella Vermeij is 16 november in Beilen met Rinze twee keer 2e geworden.

Ingeborg Klooster is met Wyzedame fan ‘e Piksen door naar de halve finale van de Frisian Talent Cup, in Beilen classificeerde ze zich op 11 november. Deze zal op 15 december gereden worden in Balkbrug.

Tevens is Ingeborg met twee andere paarden gestart. Met Oele van den Meyerhofen is ze 2e en 1e geworden en met Tjitske KD van de Waterhoeve werd ze 4e en 3e op de selectie in Lunteren.

 

Gefeliciteerd!